Som professionel kan Geopoint hjælpe dig i flere forskellige sammenhænge. Vi er skarpe på opmåling og kortlægning, matrikulært arbejde og alle andre dele af det ejendomsretlige felt.

Men vi er også dygtige indenfor hele ledningsområdet - ledningsregistrering, digitale data til alle former for GIS og andre datasystemer, anlæg af nye ledningsprojeter og meget mere.

Hvis du er i berøring med kortlægning og geodata, ejendomsret og matrikulære forhold eller noget, der minder om det - så er vi klar til at hjælpe. 

 

Vi ved, at reaktionstiden ofte er en afgørende faktor for, om en opgave løses på tilfredsstillende vis eller ej. Derfor sætter vi en ære i at reagere hurtigt. Fleksibilitet og et ekstraordinært højt serviceniveau er nøgleord hos Geopoint. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi et af vores kontorer eller aftale et møde på vores træffested for at få en uforpligtigende indledende snak om dit projekt eller din opgave. Du kan også kontakte en af vore medarbejdere direkte her på siden - i kolonnen til venstre - for en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

ledningsregistrering - digital kortlægning - landmåling
matrikulære opgaver - situationsopmåling - bygningsafsætning