Om Geopoint

Geopoint er landinspektører, som med basis i Nordjylland løser opgaver indenfor alle landinspektørfagets grene.

Vi lægger vægt på en jordnær tilgang, hvor du som kunde får dét, du har brug for, i et sprog, du kan forstå. Vi har respekt for dine penge, og vi bestræber os på, at dit projekt ikke bliver dyrere end nødvendigt.

Mange landinspektøropgaver består både af landmåling på stedet og forskelligt kontorarbejde, som ofte er med udgangspunkt i data fra landmålingen. Transporttiden til stedet er derfor kun én blandt mange faktorer for arbejdets samlede pris, og vi er ofte konkurrencedygtige ved opgaver, der foregår ret langt fra vores udgangspunkt.

Vores geografiske udgangspunkt er i det nordjyske, og herfra løser vi opgaver i hele Jylland på ugentlig basis. Vi har med lidt længere mellemrum også opgaver på Fyn og Sjælland.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om dit projekt. Nogle gange kan vi give et uforpligtende tilbud på opgavens løsning, andre gange kan vi måske give råd eller sparring i forhold til, hvordan du bedst kommer videre. Vi vil gerne tale med dig, og det koster ikke noget.

Her finder du os

Jernbanegade 1, 9600 Aars

Tlf: 26 54 25 25

Email: info@geopoint.dk

Vores åbningstider

Mandag – torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 13.00

Geopoint - forrest med geodata